Gedreven door passie

Gedreven door passie probeer ik kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Dit zowel in het onderwijs als in de sport. 

Tot 2007 heb ik gewerkt bij PAT-onderwijsinnovatie. Met een team van eveneens gedreven mensen heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van LINK, een practische lesmethode voor het economisch onderwijs in het vmbo. Ook heb scholen door heel Nederland en op Curaçao begeleid met de implementatie van deze methode en andere onderwijsinnovaties. 

In 2007 heb ik gekozen om van volleybal, mijn hobby en passie, mijn beroep te maken. ik heb gewerkt als assistent trainer van Longa Lichtenvoorde. Daarna ben ik tot 2012 op Papendal gewerkt als talentcoach van het meisjes talentteam volleybal en was ik bondscoach van jeugd oranje meisjes.

Sinds september 2012 werk ik niet meer fulltime in het volleybal. Ik werk ondertussen als teamleider aan het Reeshof College in Tilburg. Daarnaast ben ik een van de acht door de Nevobo gecertificeerde opleiders. Voor de regio Zuid organiseer en verzorg ik opleidingen tot VolleybalTrainer 2 en VolleybalTrainer 3.

Sinds 2019 ben ik daarnaast één van de vier opleiders VolleybalTrainer 4 opleiding. Deze opleiding wordt door de Nevobo georganiseerd op Nationaal Sportcentrum Papendal.

nieuws
agenda